Center pomoči

From Miraheze Meta, Miraheze's central coordination wiki
This page is a translated version of the page Help center and the translation is 69% complete.
Outdated translations are marked like this.
Welcome to the Help center!

Kaj je Miraheze?

Mieraheze je nepridobitna vikifarma s ciljem, da bi vsakomur zagotovila visokokakovostno in prožno gostovanje vikijev. Smo skupina prostovoljcev z bogatimi izkušnjami na področju upravljanja vikifarm.

Ne prikazujemo oglasov in se v celoti financiramo iz donacij ljudi, kot ste vi. Nihče od nas ni plačan za svoje delo, vendar ga obožujemo in upamo, da ga tudi vi. Za več o nas glejte Pogosta vprašanja#Splošno.

Začetek ...

Skočite v igro! S temi povezavami boste lahko preprosto ustvarili račun ali zaprosili za viki.

Pomoč za vaš viki

Miraheze poganja MediaWiki, isto programje, ki poganja Wikipedijo, podprto s širokim naborom ducatov razširitevin preoblek. ManageWiki (edinstven za Miraheze) vam omogoča takojšnjo namestitev razširitev in preoblek skupaj s spreminjanjem nastavitev vikija po želji.

Želite uporabljati razširitev, ki je ni na našem seznamu? Za več informacij glejte Prošnje za možnosti.

Če imate s svojim vikijem kakršne koli težave ali če imate splošno vprašanje o upravljanju vašega vikija, lahko vprašate na Community portal, v našem strežniku Discord ali v #Mirahezeju connect
(Zavrnitev odgovornosti za pomoč)

Phabricator

Phabricator je Mirahezejev sistem sledenja hroščev. Če imate kadar koli tehnično težavo ali zahtevo, tam ustvarite opravilo.

Za uporabo Phabricatorja se morate prijaviti s svojim računom Miraheze. Hrošči, sporočeni v Phabricatorju, se imenujejo opravila.

Na opravila v Phabricatorju bomo ustrezno odgovorili. Bodite potrpežljivi in vedite, da vemo za vsako novo ustvarjeno opravilo. Če brez odgovora mine več dni, lahko glede stanja vprašate na Discordu ali IRC-u.

Prispevanje

Miraheze vzdržujejo prispevki ljudi, kot ste vi! Ne glede na to, ali gre za donacije ali prostovoljno delo, so dobrodošli vsi prispevki.

Nihče v Mirahezeju ni plačan; vsi smo le prostovoljci, ki radi pomagamo ljudem. Od upravnikov do ustvarjalcev vikijev smo vsi prostovoljci!

Cenimo vsakršno pomoč. Začetek ni težak. Poznate odgovor na vprašanje? Ne bojte se ga povedati!

Ne morete prispevati v vikiju, vendar vam je Miraheze všeč? Drugi način prispevanja, za katerega smo prav tako zelo hvaležni, je doniranje!

Stik z Mirahezejem

Imate vprašanje, ki ni bilo odgovorjeno na tej strani? Nas želite bolje spoznati? Ne bojte se vzpostaviti stika z nami! Ne grizemo :)

Twitter: @miraheze

  • E-pošta: sre@miraheze.org

Viki: Community noticeboard (vprašanja/odgovori) ALI Steward requests (zahtevki, ki zahtevajo poseg upravnika)

Če želite predložiti prošnjo ali predlog, so strani za različne vrste prošenj/predlogov navedene tukaj.