Helpcentrum

From Miraheze Meta, Miraheze's central coordination wiki
This page is a translated version of the page Help center and the translation is 85% complete.
Outdated translations are marked like this.
Welkom bij het helpcentrum!

Wat is Miraheze?

Miraheze is non-profit wikifarm met als doel om iedereen hoogwaardige, flexibele hosting voor hun wiki te geven. We zijn een groep van vrijwilligers met veel ervaring in het beheren van wikifarms.

We tonen geen advertenties en we draaien volledig op donaties van mensen zoals jij. Niemand van ons wordt betaald voor het werk dat we doen, maar we houden ervan en hopen dat jullie dat ook doen. Voor meer informatie over ons, zie FAQ#Algemeen.

De eerste stappen...

Laten we beginnen! Via deze links kan je eenvoudig een account aanmaken of een wiki aanvragen.

Hulp voor je wiki

Miraheze draait op MediaWiki, dezelfde software die Wikipedia aandrijft, en heeft een breed aanbod van extensies en skins. Via de ManageWiki-extensie, enkel beschikbaar bij Miraheze, kan je onmiddellijk extensies en skins installeren en de instellingen van je wiki naar hartenlust aanpassen.

Wil je een extensie die nog niet op onze lijst staat? Ga naar Features aanvragen voor meer informatie.

Als je andere problemen of vragen hebt over wikibeheer, kan je je vraag posten op het Gebruikersprikbord, onze Discordserver, of via ons #miraheze connect-kanaal op IRC.
(hulp met IRC)

Phabricator

Phabricator is het issue tracking systeem van Miraheze. Als je ooit een technisch probleem of verzoek hebt, kun je hier een taak aanmaken.

Om Phabricator te gebruiken, moet je met je Miraheze-account inloggen. Issues op Phabricator heten tasks.

Phabricator-taken zullen dienovereenkomstig worden beantwoord. Wees geduldig en weet dat we op de hoogte zijn van elke nieuwe taak die wordt gemaakt. Als er dagen voorbij gaan zonder een update, kan je proberen te vragen op Discord of IRC voor een statusupdate.

Bijdragen

Miraheze draait op bijdragen van mensen zoals jij! Of het nu donaties of vrijwilligeren is, alle bijdragen worden gewaardeerd.

Niemand bij Miraheze wordt betaald, we zijn allemaal vrijwilligers die houden van mensen te helpen. Van Stewards tot Wiki Creators, we zijn allemaal vrijwilligers!

Alle hulp wordt gewaardeerd. Beginnen is niet moeilijk. Weet je het antwoord op een vraag? Weest niet bang om het te zeggen!

Kan je niet op de wiki bijdragen, maar toch fan van Miraheze? Doneren is een andere manier om te helpen, die zeer gewaardeerd wordt!

Contact opnemen

Heb je nog steeds een vraag? Of wil je ons beter leren kennen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We bijten niet :)

  • E-mail: sre@miraheze.org

Als je een verzoek of voorstel wil indienen, kan je op deze pagina de verschillende soorten verzoeken/voorstellen vinden.