Apua

From Miraheze Meta, Miraheze's central coordination wiki
This page is a translated version of the page Help center and the translation is 71% complete.
Outdated translations are marked like this.
Welcome to the Help center!

Mikä on Miraheze?

Miraheze on voittoa tavoittelematon wikifarmi, jonka tavoitteena on tarjota kaikille korkealaatuista ja joustavaa wiki-isännöintiä. Olemme ryhmä vapaaehtoisia, ja meillä kaikilla on runsaasti kokemusta wikifarmien hallinnoimisesta.

Emme näytä mainoksia ja pyörimme täysin lahjoituksien varassa, joita saamme sinun kaltaisiltasi ihmisiltä. Kukaan meistä ei saa palkkaa tekemästämme työstä, mutta me rakastamme sitä, ja toivomme myös sinun tekevän niin. Lue lisää meistä UKK:mme kohdasta Yleistä.

Aloitetaan...

Hyppää kyytiin! Alla olevien linkkien kautta pääst helposti luomaan käyttäjätunnuksen tai pyytämään wikiä.

Apua wikiisi

Miraheze käyttää MediaWiki-ohjelmistoa, samaa ohjelmistoa kuin Wikipedia, ja tarjoaa laajan valikoiman laajennuksia ja ulkoasuja. ManageWiki-työkalulla (ainoastaan Mirahezessä) voit hetkessä ottaa käyttöön laajennuksia ja ulkoasuja ja säätää wikisi asetukset mielesi mukaiseksi.

Tahdotko laajennuksen, joka ei ole listallemme? Lue lisää sivulla Request features.

Jos sinulla on mitä tahansa muita ongelmia wikisi kanssa tai haluat kysyä wikistäsi yleisesti, voit kysyä apua Yhteisön ilmoitustaululla, Discord-palvelimellamme tai IRC:ssä: #miraheze connect
(Special:MyLanguage/DiscordIRC vastuuvapauslauseke)

Phabricator

Phabricator on Mirahezen ongelmienjäljitysjärjestelmä. Jos sinulla joskus on tekninen ongelma tai pyyntö, tee Phabricatoriin siitä tehtävä.

Phabricatorin käyttämiseksi tulee kirjautua Miraheze-tilillään. Phabricator-aiheita kutsutaan tehtäviksi.

Phabricator-tehtäviin vastataan asiaan sopivalla tavalla. Olethan kärsivällinen, huomaamme kyllä jokaisen uuden tehtävän. Mikäli kuluu päiviä ilman päivitystä, voit pyytää tilannepäivitystä Discordissa or IRC:ssä.

Osallistuminen

Miraheze pysyy pystyssä kaltaistesi ihmisten osallistumisella! Arvostamme kaikentyyppistä osallistumista, olipa kyseessä sitten lahjoittaminen tai vapaaehtoisena toimiminen.

Kukaan Mirahezella ei saa palkkaa, olemme vain vapaaehtoisia, joista on ihanaa auttaa ihmisiä. Kaikki ylivalvojista wikinluojiin ovat vapaaehtoisia!

Kaikki pienikin apu tulee tarpeeseen. Alkuun pääseminen on helppoa. Tiedätkö vastauksen johonkin kysymykseen? Älä pelkää kertoa sitä!

Etkö voi osallistua wikissä mutta pidät Mirahezesta? Lahjoittaminen on myös eräs tapa osallistua, ja olemme siitä aina hyvin kiitollisia!

Ota yhteyttä Mirahezeen

Onko vielä kysyttävää, johon ei vielä vastattu tällä sivulla? Tai haluaisitko tuntea meidät paremmin? Ota rohkeasti yhteyttä! Me emme pure  :)

Twitter: @miraheze

  • Sähköposti: sre@miraheze.org

Tässä wikissä: Yhteisön ilmoitustaulu (kysymykset ja keskustelut) tai ylivalvojien ilmoitustaulu (pyynnöille, jotka vaativat ylivalvojan väliintuloa)

Jos haluat esittää pyynnön tai ehdotuksen, erilaisten pyyntöjen ja ehdotusten sivut on lueteltu täällä.