Hjælpecenter

From Miraheze Meta, Miraheze's central coordination wiki
This page is a translated version of the page Help center and the translation is 100% complete.
Velkommen til hjælpecentret!

Hvad er Miraheze?

Miraheze er en nonprofit-wikifarm hvis mål er at give allesammen højkvalitets-wikihosting med fleksibilitet. Vi er en gruppe frivillige som har masser af erfaring i at styre wikifarms.

Vi viser ikke reklamer, og vi kører udelukkende på donationer fra folk ligesom dig. Ingen af ​​os får løn for det arbejde som vi gør, men vi elsker det, og det håber vi at du også gør. For mere information om os, se »Generel«-sektionen af siden med de ofte stillede spørgsmål.

Kom i gang...

Lad os begynde! Disse links giver dig mulighed for at nemt oprette en konto eller anmode om en wiki.

Hjælp til din wiki

Miraheze kører på MediaWiki, den samme software der driver Wikipedia, og tilbyder en stor samling af dusinvis af udvidelser og skins. ManageWiki (som er ekslusivt til Miraheze) lader dig aktivere udvidelser og skins lige med det samme, samt ændre din wikis indstillinger lige præcist som du vil.

Vil du gerne tænde for en udvidelse som ikke er på vores liste? Se »Anmod om funktioner« for mere information.

Hvis du har nogle som helst andre problemer med din wiki, eller spørgsmål om at administrere din wiki i generelt, kan du spørge over på »Community noticeboard«, på vores Discord-server, eller på #miraheze connect
(ansvarsfraskrivelse vedrørende hjælp på IRC-serveren)

Phorge

Phorge er Mirahezes problemsporingssystem. Har du nogensinde et teknisk problem eller en anmodning, skal du bare lave en opgave her.

For at bruge Phorge, har du brug for at logge ind på din Miraheze-konto. Problemer på Phorge kaldes for opgaver.

Phorge-opgaver vil blive besvaret i overensstemmelse hermed. Vær tålmodig og vid at vi er opmærksomme på enhver ny opgave lavet. Hvis der går dage uden en opdatering, kan du prøve at bede om en statusopdatering over på Discord eller IRC.

Bidrag

Miraheze understøttes af bidrag fra folk ligesom dig! Uanset om det er donationer eller frivilligt arbejde, er alle former for bidrag værdsat.

Ingen hos Miraheze tjener løn—vi er alle bare frivillige, som elsker at hjælpe mennesker. Fra forvaltere til wiki-skabere, er vi alle frivillige!

Enhver smule hjælp værdsættes. Det er ikke svært at komme i gang. Kender du svaret på et spørgsmål? Så ikke vær bange for at sige det!

Er det vanskeligt for dig at bidrage på wikier, men du elsker stadig Miraheze alligevel? At donere er en anden måde på at bidrage, som også er meget værdsat!

Kontakt Miraheze

Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret på denne her side? Vil du kende os bedre? Så er du velkommen til at kontakte os! Vi bider ikke :)

  • X (tidligere kendt som Twitter)-konto: @miraheze
  • Emailadresse: sre@miraheze.org

Hvis du ønsker at fremsætte en anmodning eller et forslag, kan du finde sider for forskellige slags anmodninger og/eller forslag her.