Hjælpecenter

  From Miraheze Meta, Miraheze's central coordination wiki
  This page is a translated version of the page Help center and the translation is 71% complete.
  Outdated translations are marked like this.
  OOjs UI icon academic-invert.svgWelcome to the Help centre!

  Grundlæggende

  Miraheze er en non-profit wiki-farm med målet at give til alle wiki-hosting af høj kvalitet med fleksibilitet. Vi er en gruppe af frivillige med en masse erfaring i at styre wiki-farme.

  Vi viser ikke ad'er og vi kører helt på donationer fra folk som dig. Ingen af os får løn for det arbejde, vi udfører, men vi elsker det, og vi håber, at du også elsker det.

  Komme i gang...

  Lad os begynde! Dette link giver dig mulighed for nemt at oprette en konto eller anmode om en wiki.

  Hjælp til din wiki

  Miraheze køres på MediaWiki, den samme software, der driver Wikipedia, og tilbyder snesevis af extensions og skins. ManageWiki (kun ledig på Miraheze) lader dig aktivere extensions og skins øjeblikkeligt, foretage ændringer i din wiki, som du foretrækker.

  Vil du aktivere en extension, der er ikke på vores liste? Se Anmodningsextensioner for mere information.

  Hvis du har andre problemer med din wiki eller spørgsmål om at administrere din wiki generelt, kan du spørge på Community noticeboard, på vores Discord-server eller på #miraheze connect
  (IRC hjælp ansvarsfraskrivelse)

  Phabricator

  Phabricator er Mirahezes problemsporingssystem. Hvis du nogensinde har et teknisk problem eller en anmodning, skal du blot lave en opgave her.

  For at bruge Phabricator skal du logge ind med din Miraheze-konto. Problemer på Phabricator kaldes opgaver.

  Phabricator-opgaver vil blive besvaret i overensstemmelse hermed. Vær tålmodig og vid, at vi er opmærksomme på hver ny opgave. Hvis der går dage uden en opdatering, kan du prøve at bede om en statusopdatering på Discord eller IRC.

  Bidrager

  Miraheze understøttes af bidrag fra folk som dig! Uanset om det er donationer eller frivilligt arbejde, er alle former for bidrag værdsat.

  Ingen hos Miraheze bliver betalt, vi er alle bare frivillige, der elsker at hjælpe mennesker. Fra Stewards til Wiki Creators, vi er alle frivillige!

  Enhver lille smule hjælp er værdsat. Det er ikke svært at komme i gang. Kender du svaret på et spørgsmål? Vær ikke bange for at sige det!

  Du kan ikke bidrage, men du elsker Miraheze? Donation er en anden måde at bidrage på, som også er meget værdsat!

  Kontakt Miraheze

  Har du et spørgsmål, der ikke blev besvaret på denne side? Vil du kende os bedre? Du er velkommen til at kontakte os! Vi bider ikke :)

  Email: sre(at)miraheze.org

  Hvis du ønsker at fremsætte en anmodning eller et forslag, er sider for forskellige typer anmodninger/forslag er listet her.