This page is a translated version of the page Help center and the translation is 45% complete.
Outdated translations are marked like this.
OOjs UI icon articleSearch-ltr-invert.svgWelcome to the Help center!

Perusteet

Miraheze on voittoa tavoittelematon wikifarmi, jonka tavotteena on tarjota kaikille korkealaatuista ja joustavaa wiki-isännöintiä. Olemme ryhmä vapaaehtoisia, ja meillä kaikilla on runsaasti kokemusta wikifarmien hallinnoimisesta.

Emme näytä mainoksia ja pyörimme täysin lahjoituksien varassa, joita saamme sinun kaltaisiltasi ihmisiltä. Kukaan meistä ei saa palkkaa tekemästämme työstä, mutta me rakastamme sitä, ja toivomme myös sinun tekevän niin.

Aloitetaan...

Hyppää kyytiin! Alla olevien linkkien kautta pääst helposti luomaan käyttäjätunnuksen tai pyytämään wikiä.

Apua wikiisi

Miraheze käyttää MediaWiki-ohjelmistoa, samaa ohjelmistoa kuin Wikipedia, ja tarjoaa laajan valikoiman laajennuksia ja ulkoasuja. ManageWiki-työkalulla (ainoastaan Mirahezessä) voit hetkessä ottaa käyttöön laajennuksia ja ulkoasuja ja säätää wikisi mielesi mukaiseksi.

Want an extension enabled that's not on our list? See at Request features for more information.

Jos sinulla on mitä tahansa muita ongelmia wikisi kanssa tai haluat kysyä wikistäsi yleisesti, voit kysyä apua Yhteisön ilmoitustaululla, Discord-palvelimellamme tai IRC:ssä: #miraheze connect
(Special:MyLanguage/DiscordIRC vastuuvapauslauseke)

Phabricator

Phabricator is Miraheze's issue tracking system. If you ever have a technical issue or request, simply make a task here.

To use Phabricator, you will need to login with your Miraheze account. Issues on Phabricator are called tasks.

Phabricator tasks will be responded to accordingly. Please be patient and know that we are aware of every new task made. If days pass without an update, you can try asking on Discord or IRC for a status update.

Contributing

Miraheze is sustained by contributions from people like you! Whether it's donations or volunteering, all types of contributions are appreciated.

No one at Miraheze is paid, we're all just volunteers who love to help people. From Stewards to Wiki Creators, we're all volunteers!

Any little bit of help is appreciated. Getting started is not hard. Know the answer to a question? Don't be afraid to say it!

Can't contribute on-wiki but love Miraheze? Donating is another way of contributing which is also very appreciated!

Ota yhteyttä Mirahezeen

Onko vielä kysyttävää (johon ei vielä vastattu tällä sivulla)? Tai haluaisitko tuntea meidät paremmin? Ota vain rohkeasti yhteyttä :)

IRC: #miraheze (suosittelemme)

Sähköposti: sre(at)miraheze.org

Tässä wikissä: Yhteisön ilmoitustaulu (kysymykset ja keskustelut) tai ylivalvojien ilmoitustaulu (saat siellä ylivalvojan huomion)

Jos haluat esittää pyynnön tai ehdotuksen, erilaiaten pyyntöjen ja ehdotusten sivut on lueteltu täällä.